انواع بیسکویت تولید شده در کارخانه

اگرچه شباهت های زیادی وجود دارد، اما کیک های بیسکویت خارجی بریتانیایی و آمریکایی بیسکویت خارجی در واقع بسیار متفاوت هستند. مافین بریتانیایی راحت تر درست می شود زیرا حاوی مواد کمتری است. اسکون های آمریکایی طعم بسیار بیشتری نسبت به اسکون های بریتانیایی دارند و احتمالا حاوی مواد پرکننده میوه هستند.
بیسکویت خارجی
از بیسکویت بیسکویت خارجی ها یا کیک های غنی به عنوان پایه دسر استفاده می شود. آنها به صورت قسمتی یا کامل سرو می شوند، روی آن میوه های شیرین شده و خامه فرم گرفته یا بستنی ریخته می شود. بیسکویت های نرم بیسکویت هایی هستند که از بیسکویت خارجی آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک تهیه می شوند. بیسکویت های نرم معمولا با سس یا پنیر آب شده خورده می شوند. اسکون ها شیرینی هایی هستند که بسیاری از مردم آن را دوست دارند، اما همه آنها را نمی فهمند.

صاحب بیسکویت Parle-G کیست؟

بهتر است این غذا گرم سرو شود و شما و مهمانانتان را بیشتر میل می کند. کرم لخته شده در بریتانیا بسیار محبوب است و در یک بشقاب کوچک با بیسکویت خارجی بشقاب اسکون سرو می شود. این یک چربی خامه ای غلیظ و سفید است که بسیاری از افراد را به یاد پنیر خامه بیسکویت خارجی ای می اندازد، اما بسیار شیرین تر و خامه تر است. اسکون های فلکی غذای راحتی ایرلندی هستند و بسیار خوب هستند. آنها پوسته بیرونی ترد دارند، اما داخل آن حاوی لایه های بیسکویت خارجی لطیف و مقدار زیادی طعم کره ای بیسکویت خارجی لذیذ است. پنکیک های آمریکایی معمولاً باید به تنهایی خورده شوند زیرا همانطور که در بالا توضیح داده شد رویه شیرینی دارند.

کیک لیمویی

طعم‌ها و بافت‌های متنوع آن‌ها حتماً خوشایند است، و برای طیف گسترده‌ای از مناسبت‌ها و اشتها عالی هستند. در اینجا یک نمونه کوتاه از برخی از بهترین ها آورده شده است. ما بیسکویت عثمانی / بیسکویت کره ای تولید می کنیم. ما بیسکویت خارجی می خواهیم این ماده آبکی و شیرین را از کل خط تولید حذف کنیم. بیسکویت در هنگام رول شدن در قسمت بالا و کناره ها خرد می شود. همچنین لبه‌های تابه‌ها باقی‌مانده شکر است و انتهای بیسکویت در ته آن سوخته است.

کلوچه های سیاه و سفید

با این حال، ما معمولاً اینها را به عنوان تکه های کوچک و مسطح خمیر می پنداریم که با رطوبت کمتری پخته می شوند. این اصطلاح از کلمه لاتین “bis cotus” به معنای “دو بار پخته شده” گرفته شده است، اگرچه اکثر بیسکویت های مدرن در واقع دو بار ساخته نمی شوند. هنگام پخت در خانه، سعی کنید به دنبال دستور العمل هایی باشید که از میوه های خشک به عنوان شیرین کننده به جای شکر تصفیه شده استفاده می کنند. فیبر موجود در میوه‌های خشک جذب برخی از قندهای طبیعی را کند می‌کند، که باعث کاهش انرژی سریع شما با شکر تصفیه شده می‌شود. نکته جالب در مورد بیسکویت عثمانیه این است که هم شیرین و هم خوش طعم است. بسیاری از مردم ایده غذاهای شیرین و خوش طعم را مسخره می کنند، اما تعجب خواهید کرد که این میان وعده ها، وعده های غذایی و دسرها چقدر خوب عمل می کنند!

بیسکویت پیمونت

مواد اصلی برای تهیه بیسکویت آرد، شکر و چربی است. ممکن است بسیاری از مواد کوچک برای تورم، طعم و بافت به این مواد اضافه شود. آرد گندم حاوی پروتئین هایی از جمله گلیادین و گلوتنین است. اضافه کردن بیش از حد آرد و کم کره، شیرینی های شما را خشک می کند. یکی دیگر از دلایل رایج خشکی بیسکویت پختن آنها برای مدت طولانی است.
ویکی پدیا

دیدگاهتان را بنویسید